Single post

Veel keus met een amerikaanse koelkastwinkel

Een Amerikaanse koelkastwinkel heeft heel veel keus
Hij staat al heel lang op mijn verlanglijstje: Zo’n super gave Amerikaanse koelkast. Zo’n enorm bakbeest war je bijna in kunt wonen bij wijze van spreken. Het lijkt me echt geweldig om altijd genoeg opbergruimte te hebben in mijn koelkast. Nooit meer passen en meten maar gewoon alles kwijt kunnen als je boodschappen hebt gedaan. En dus ging ik naar een Amerikaanse koelkastwinkel om me te oriënteren. Maar toen zag ik er zo veel dat ik er nog niet helemaal uit ben welke het gaat worden.

De voordelen van een Amerikaanse koelkast
Een Amerikaanse koelkast heeft heel veel voordelen. Het is een koel/vries combinatie dus je hebt een gedeelte om levensmiddelen gekoeld te bewaren en een gedeelte om voedsel in te vriezen. De compartimenten zijn afzonderlijk in te stellen zodat je alles op de juiste temperatuur kunt bewaren. Als je voedsel wilt gaan invriezen is daar een aparte stand voor zodat dit sneller gaat en dus uiteindelijk minder energie kost.

Leuke extra’s bij een Amerikaanse koelkast
Een Amerikaanse koelkast heeft ook leuke extra’s zoals een ijsblokjes maker of een systeem dat koud water geeft of ijsschaafsel. Dit betekent soms wel dat de koelkast behalve op het lichtnet ook op de waterleiding moet worden aangesloten. Dit geldt overigens niet voor alle modellen, er zijn er ook die gebruik maken van een waterreservoir. Je kunt je bij de Amerikaanse koelkastwinkel uitgebreid laten informeren over alle merken, modellen en mogelijkheden per model. Zo vind je precies de Amerikaanse koelkast die bij je past.

theme by teslathemes