Single post

Maak gebruik van een boomspecialist van BTL Bomendienst

Bomen zijn belangrijk voor mensen. Ze zorgen voor een schone lucht, bieden schaduw op warme dagen maar regelen ook de waterhuidhouding in de grond met behulp van hun wortels. Daarnaast ogen bomen mooi in het landschap en zouden we niet zonder kunnen.

 

Bomen op de juiste plek aanplanten

Om ervoor te zorgen dat bomen goed groeien en ze lang behouden kunnen blijven zorgt de boomspecialist voor ze. Een voorbeeld daarvan is BTL. Hiervoor hebben zij het onderdeel BTL Bomendienst in het leven geroepen. Zij zorgen voor de aanplant van nieuwe bomen en gebruiken hiervoor ook al hun kennis. Op die manier worden op een bepaalde plek alleen bomen gezet die daarvoor geschikt zijn zodat ze ook de kans krijgen goed te groeien. Mocht het onverhoopt niet lukken op die plek dan kunnen de bomen ook nog verplant worden naar een plaats die beter geschikt is.

 

Onderhoud van de bomen verzorgen

Naast het aanplanten zorgt BTL Bomendienst ook voor het onderhoud van de bomen. Dit betekent snoeien, water geven indien nodig maar ook het tijdig detecteren van eventuele boomziekten zodat deze op tijd behandeld kunnen worden. Ze hebben zelf hiervoor professionals in dienst en als ze er niet uitkomen werken ze hiervoor samen met andere gespecialiseerde bedrijven.

 

Kijk wat BTL Bomendienst voor bomen kan doen

Ben je op zoek naar een goede boomspecialist? Raadpleeg dan de site van BTL of vraag de brochure BTL Bomendienst aan. Dit doe je eenvoudig door deze te downloaden vanaf de site. Je kunt ook altijd contact opnemen met het bedrijf door even te bellen of het contactformulier op de site in te vullen. Stel je vraag over boomverzorging en het werk van de boomspecialist en zij proberen je zo snel mogelijk een antwoord te sturen.

theme by teslathemes