Single post

Je huis beveiligen met design sloten

Bij Kitsch & Co houden we van oude spullen om een woning mee in te richten. We bedoelen hier geen oude versleten troep mee die je in staat stelt de inrichting van een woning zo goedkoop mogelijk te realiseren. We bedoelen authentieke, of zelfs antieke, spullen die karakter en sfeer aan een woning geven. Het valt niet te ontkennen dat mensen vroeger decoratiestukken en meubels vele malen beter maakten dan tegenwoordig het geval is. De kwaliteit van de gebruikte materialen zijn vaak beter en men besteedde in die tijd ook nog moeite om een zo mooi mogelijk design te maken. Tegenwoordig wordt echter veel vaker gekozen om producten zo goedkoop mogelijk te maken. Om deze reden geven wij de voorkeur aan oude spullen. Toch ontkom je er niet aan dat je voor sommige aspecten van je woninginrichting moderne spullen moet gebruiken. Het is bijvoorbeeld niet slim om je woning met oude antieke sloten te beveiligen. De slotenmaker uit Zwijndrecht heeft wel een tip om je huis te beveiligen met design sloten.

Moderne sloten die mooi vormgegeven zijn

Moderne sloten zijn noodzakelijk voor een woning om deze gedegen tegen inbraken te beschermen. De oude sloten bieden namelijk al lang niet meer voldoende inbraakbeveiliging. Voor een inbreker zou het een koud kunstje zijn om sloten van vele jaren geleden open te krijgen. Deze oude sloten zijn vaak wel veel mooier vormgegeven. De klink en de plaat die op de deur bevestigd wordt hebben vaak mooie ronde sierlijke vormen. Deze zie je niet vaak meer op de moderne sloten die nu verkrijgbaar zijn. Die modellen hebben in de meeste gevallen namelijk een saai design met weinig fantasie. Tenzij het om design sloten gaat waarbij wel de nodige aandacht aan de vormgeving van het slot is gegeven.

Aandachtspunt bij beveiligen met design sloten

Met design sloten is het mogelijk om een woning te beveiligen met moderne technieken terwijl ook gebruik wordt gemaakt van een ouderwets design. Je krijgt zo het beste van beide werelden. De mate van beveiliging tegen inbraken, die komen met moderne sloten, en de mooie vormgeving van een antiek slot. Er zijn verschillende merken die design sloten leveren. Een aandachtspunt is echter wel om ook hier op het SKG keurmerk te letten bij het kopen van een design slot. Dit is een belangrijke graadmeter waarmee je zeker kunt weten in welke mate de sloten tegen inbraken beschermen. Kies voor een design slot die een SKG keurmerk heeft verdiend boven de mooiste vormgeving. Een slotenmaker kan je adviseren over de beschikbare opties die aan de gewenste eisen voldoen.

Bron: www.slotenmakerszwijndrecht.nl

theme by teslathemes