Single post

Geen bouwproject te gek

Metaal- en kunststofbewerking Eindhoven

Bouwprojecten kunnen enorm veel werk en stress opleveren. Doe je het niet precies goed, dan bestaat er de kans dat je veel geld verliest. In het ergste geval loopt het complete project in het water door één fout. Het is dan ook belangrijk dat je hulp vraagt bij de onderdelen waar je zelf eigenlijk niet ervaren genoeg in bent. Voor wie woonachtig is in of om Eindhoven is dit laatste geen enkel probleem. Gebr. Nijssen geeft met haar vlekkeloze organisatie en brede oriëntatie de hulp die je wenst bij je bouwproject.

Alleen experts

Gebr. Nijssen is een 65 jaar oud familiebedrijf dat veertig werknemers heeft. Deze zijn allemaal gespecialiseerd op verschillende gebieden in de bouw, waardoor er voor elke klus wel een ervaren hulp is die deze kan klaren. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn voor een onervaren medewerker, en weet diegene die je klus klaart altijd wat hij aan het doen is. Nog een onervaren werker kan je er immers niet bij hebben. Toen Gebr. Nijssen in 1950 begon met het bedrijf, was het alleen nog gespecialiseerd in kunststofindustrie. Algauw kwam daar metaalindustrie bij.

Echt voor al je klussen

Ook weer binnen de metaalbewerking is Gebr. Nijssen zeer breed georiëntemetaaerd. In feite doen ze alles voor je: ze bewerken staalplaten, staalbuizen, staalkokers, RVS platen, RVS buizen, RVS kokers, sendsimir verzinkte platen, sendsimir verzinkte buizen, aluminium platen, aluminium buizen, aluminium kokers, messing platen, messing buizen, messing kokers en nog veel meer. Dit kunnen ze voor je zetten, walsen, lasersnijden, ponsnibbelen, frezen, boren, zagen, doornbuigen, draaien, perforeren, profielwalsen, exenterpersen, stansen, stiftlassen, CO2-lassen, puntlassen, tig-lassen, autogeen lassen en ga zo maar door. Heb je advies nodig bij je project of wil je een ontwerp laten maken, ook dan kan je terecht bij Gebr. Nijssen.

theme by teslathemes